Декинг RELAZZO за тераси.

RELAZZO- WPC decking (ВПЦ декинг Релацо)- качествен немски декинг от Rehau (Рехау)- изнесете живота си извън стените на дома и реализирате терасата на мечтите си. WPC ДЕКИНГ (ВПЦ ДЕКИНГ) това най-разумното и модерно решение за тераси! Едновременно с това, РЕЛАЦО (RELAZZO) е  израз на индивидуалност и практичност. Релацо (Relazzo, Relaco) е  успешно съвместим с всеки стил- от модерния  до класическия, неподвластен на времето.
RELAZZO- Проектирай своя дом под открито небе и живей в хармония с природата!

WPC декинг Relazzo

WPC декинг Relazzo

РЕЛАЦО (RELAZZO, понякога грешно изписвана като Relaco или Relazo) е декинг система за тераси с уникален и атрактивен дизайн (Relazzo Naturo/Finello, Relazzo Puro), безкомпромисно немско качество от световния лидер Рехау (Rehau), и гарантиран комфорт, на които ще се радвате всеки ден, година след година… без поддръжка (омасляване) и без грижи!Достатъчно е само да го измиете (на ръка, с водоструйка или друга подходяща машина).
Терасите са постоянно изложени на промени в климата и температурните амлитуди, както през лятото, така и през зимата. Дъждът и влажността създават напрежение върху частите от дърво, а слънцето се отразява  на стабилността на цвета. След няколко месеца, декинг покритието от естествено дърво ще загуби своята функционалност, да се забележат деформации, потропване при ходене и избледняване на цвета. С постоянна грижа и омасляване поне в два пъти в годината, можете да избегнете тези негативни ефекти, но на каква цена? Това, разбира се, ще ви коства немалко усилия и финансови средства.
За да се избегнете  тези проблеми, е достатъчно да се свържете с нас и да научите за всички предимства, които една WPC (Wood Polymer Composite) ВПЦ декинг система(ВПЦ декинг WPC decking, WPC може да предложи.   Тя гарантира висока здравина и устойчивост на декинга, където семейството ще релаксира под открито небе.

Референтен обект с wpc декинг Relazzo

Референтен обект с wpc декинг Relazzo

Декинг системата от WPC ВПЦ-Relazzo е най-качествения WPC ВПЦ продукт, който се предлага на пазара в България и Европа. Той притежава всички европейски сертификати за качество, както на суровините, така и на крайния продукт, и поради тази причина е едно изключително елегантно и икономически оправдано решение за тераси и открити пространства от всякакъв вид.
Този немски WPC премиум декинг   е не само нечуплив, но и устойчив на въздействието на околната среда- слънчева светлина, топлина, влага, студ и лед.  Това го превръща в сигурно, утвърдено и елегантно покритиe за открити пространства от всякакъв тип- тераси, покривни градини, веранди, мансардни тераси, пространства около басейн и др.

 

 

Декинг покритие за пространства около басейни

Декинг покритие за пространства около басейни

ВПЦ Декинг (WPC декинг) покритието (или казано с други думи „двоен под“, „изкуствен декинг“, „изкуствено дърво“, „изкуствен под“) за тераси Relazzo (Релацо, Relazo, Relaco) е логичния избор на всеки, който не желае да направи компромис с качеството.
„РЕЛАЦО БЪЛГАРИЯ“ООД предлага на своите клиенти пакет от услуги:

  • Ние предлагаме проектиране, 3D визуализация  и остойностяване на цялата декинг система Релацо (Relazzo)с всички необходими завършващи и крепежни елементи;
  • Консултираме за най-подходящия цвят, форма, плътност и релеф на декинга- Relazzo Naturo, relazzo Puro, Relazzo Terra, Relazzo Ambra, Relazzo Ametista, Relazzo Pino,Relazzo Sasso, Relazzo Ciottolo, Relazzo Grano, Relazzo Fumo,
    Relazzo Tasso
  • Ще доставим и разтоварим всички елементи на декинг системата Релацо ;
  • Ще монтираме избрания декинг съобразно изискванията на производителя Рехау( Rehau);
  • Ще ви дадем писмени гаранции за качеството на декинг системата и за извършения монтаж
  • Ваша е  грижата да почиствате терасата си с любителска водоструйка, с вода и неагресивен почистващ препарат, защото поддръжката на WPC Relazzo (Релацо впц декинг)е бързa и леснa;
  • Няма да е необходимо да плащате ежегодишно за допълнителна поддръжка, защото не се налага да омаслявате, оцветявате или импрегнирате Ве Пе Це Релацо декингa .;
  • WPC Relazzo e декинг  придаващ нова визия и смисъл на терасата и доставя приятно усещане дори при ходене на бос крак; Можете да посрещнете утрото с чаша ароматно кафе на открито, като сте близо до природата, но без да се лишавате от уюта на дома;
Декинг Relazzo за идеалната ви тераса

Декинг Relazzo за идеалната ви тераса

Възможните приложения на WPC RELAZZO декинг от WPC (или широко използвания термин “ изкуствен декинг“, изкуствено дърво, композитен декинг)са толкова широки, колкото и обхвата на  неговите свойства – дали тераса, балкон, басейн, зимна или покривна градина,  този декинг  позволява да използвате оптимално възможностите на откритите пространсва според  индивидуалните нужди и предпочитания. Не е без значение и факта, че този WPC декинг не изисква поддръжка, което в дългосрочен план прави избира ви икономически оправдан. Разбира се, добре е да го измивате често, за да е чист и приятен за ходене дори на бос крак!

 

Цветове на WPC декинг Relazzo

Цветове на WPC декинг Relazzo

Когато се интересувате от цена на Relazzo- WPC декинг, е най-удачно да ни изпратите чертеж (може и направен на ръка), в който да са посочени размерите, придружен от снимки. Така си осигурявате оферта със стойности, които максимално се доближават до окончателно необходимите и знаете колко точно ще заплатите за комплексната услуга. Най-разумния вариант е да се свържете с нас за оглед и заснемане на терасата. Така ще получите безценна информация и професионално, компетентно становище за различните видове ВПЦ Релацо декинг- Релацо Натуро (WPC Relazzo Naturo), Релацо Пуро (WPC Relazzo Puro) или Релацо Коро&Калмо (WPC RELAZZO Coro & Calmo) . Ще ви предоставим мостри на всички цветове-Релацо Тера WPC Relazzo Terra, Релацо Амбра WPC Relazzo Ambra, Релацо Аметиста WPC Relazzo Ametista, РелацоТасо, WPC Relazzo Tasso Релацо Пино Relazzo Pino, Релацо Фумо Relazzo Fumo, форми и оребрение- Релацо Натуро/Финело,Релацо Пуро-14,00 или 19,7 см., плътност и други фактори, които са от значение за избора, който ви предстои да направите.

Търси още като: ВПЦ декинг, WPC decking, ВПЦ РЕЛАЦО, WPC RELAZZO, Декинг Rehau, Рехау декинг, изкуствен декинг, декинг изкуствено дърво, композитен декинг, Relazo, Relaco, Relazzo Naturo, Relazzo Puro, Relazzo terra, Relazzo Ametista, Relazzo Ambra, Relazzo Pino, Relazzo Fumo, Relazzo Grano, Relazzo Ciottolo,Relazzo Sasso, Relazzo Rehau;