Галерия

Ние от Релацо България ООД се гордеем и стоим отговорно зад всички наши изпълнени проекти. В тази галерия са поместени само тераси, веранди, покривни градини и пространства около басейни с WPC декинг покритие Relazzo, които са изпълнени за последните вече почти 10 години от „Релацо България“ООД. Ние сме силно мотивирани да предложим на всички вас един нов поглед към вашата тераса, да ви предизвикаме да живеете повече време навън, в досег със заобикалящата ви среда, без да ви липсва уюта на дома. Ще споделим с вас историята на представените обекти- как са изглеждали преди нашата намеса, какво сме предложили като проект, как сме го изпълнявали поетапно и какъв е резултата от труда на екипа ни.

„Апартамент под открито небе“това е нашия най-любим проект, защото клиентът ни се довери и ни даде възможността свободно да творим и да създаваме красота, съобразявайки се с неговите изисквания и нашите идеи. Това е една зелена и стилна покривна тераса в полите на Витоша. Нарекохме я „Апартамент под открито небе“, защото разполага с напълно обарудван кухненски кът (шкафове, мивка, газово барбекю) трапезария за шест души, лаундж зона с ефектна естествна растителност, множество кашпи, декорирани комини и разбира се място за релакс. И всичко това под открито небе!

Покривна тераса с прекрасен морски изглед – една великолепна тераса, за която всеки от нас мечтае. Това е най-прекрасното място за отдих и релакс, а защо не и за весело парти с приятели.

Бяхме поканени да предложим оферта за подмяна на съществуващо декинг покритие от естествено дърво, което изглеждаше „незадоволително“. В процеса на разговорите ни със собственика, достигнахме до идеята да изготвим цялостен проект. Тази тераса трябваше да бъде мястото, където сутрешното кафе среща хоризонта, където в късните следобедни часове напрежението от деня да изчезва в „безкрайното синьо“, и където вечерята с приятели да е „на една ръка разстояние“ от морето и звездите… и всичко това удома!

Тераса с дкинг покритие, пергола „Corradi“ и джакузи в Бургас

Това е малка покривна тераса към мезонет с четири прекрасни тераси, които покрихме с декинг „Relazzo classic“ и изработихме система от кашпи за ефектно озеленяване, чиято основна задача бе да служи като естествена преграда от любопитните погледи на околните. Проектирахме и монтирахме перготенда „Corradi“ с автоматизирани ветроупорни пана от трите страни, които да позволяват целогодишна експлоатация на удобното джакузи. Декорирахме стената с WPC профили Relazzo и монтирахме подходящи осветителни тела.

Свещи, чаша червено вино и милиони сапунени мехурчета в топлата вана точно под звездите… нищо, че е зима! Това беше идеята на тази тераса- уединение, комфорт и релакс, независимо от времето, през цялата година.

Представяме ви пътя, по който вървяхме, за да стигнем до това прекрасно кътче от дома, изнесено навън.

Градинските подиуми на хотел „Палас“в к.к. Слънчев бряг – класа, лукс и сигурност в ансамбъл

Не са много хотелиериете, които държат да предложат на клиентите си най-доброто, без да се замислят за китайски алтернативи на декинг. Може би малцина от вас знаят, че покритията за външни пространства са разделени в класове, които съответстват на нехлъзгаемостта на покритието. Най-високия такъв клас е R12. Декинг системата Relazzo classic разполага с този сертификат. Той е от съществена важност за публичните открити пространства, не само защото един възможен инцидент би коствал много на собственика на имота, а и заради общото впечатление за лукс и практичност.

Воден от златното правило за превенцията на инциденти и безкомпромисното си отношение към качеството с доказан произход, инвеститорът се обърна към нас с молба за оферта. Трябваше да променим вертикалната планировка на градината пред хотела, да направим пътеки и подиуми от декинг в най-кратки срокове.

Ето как се справихме с така поставената ни задача.

Малка, прекрасна тераса на градски апартамент в гр.Пловдив

Исторята на тази прекрасна и много практична тераса е кратка. Домакините ни поканиха да извършим оглед и да им предложим оферта за доставка, и монтаж на декинг система от WPC, която да замени декинга от естествено дърво, който са демонтирали сами. Споделиха, че ежегодната поддръжка, която правят два пъти в годината ги ангажира излишно, а и разходите, които са направили до момента за нея, не са за подценяване. Пожелаха да имат по-практична и по-добре изглеждаща тераса, без това да им коства грижи и излишни усилия.

По необясними причини, целия ни екип има много специално отношение към тази тераса. Може би, защото тя е едно естествено продължение на този уютен дом, или защото всички усетихме колко много ценят терасата си домакините. Това е не просто тераса, а начин на живот, който те вече познаваха и изискваха най-доброто…

Дължим специални благодарности на RG Projects Пловдив, в лицето на инж. Бояна Русева за препоръката и съдействието.

Тераса с лаундж зона и трапезария в к-с „Lagera Tiulip“ София

Това е първата тераса, която изпълнихме комплексно през лятото на 2010г. Елитният комплекс „Lagera Tulip бе влязал в експлоатация преди броени месеци, когато собственикът на тази чудесна тераса се свърза с нас и ни гласува доверието си. Проектът бе изцяло съобразен с нуждите и желанията на клиента. Нашата задача бе да положим декинг системата Relazzo, да изградим декоративна стена от декинг, която да скрива тялото на климатика, да доставим, монтираме и преведем в експлоатация две автоматизирани перголи на италианската премиум марка Corradi, както и да доставим всички outdoor мебели за лаундж зоната и зоната за хранене. Резултатът е една функционална, стилна и елегантна тераса, към която имаме нескрити сантименти.

 3D Проект на пространство, обособено като вътрешен двор на еднофамилна къща в „Residential Park“- София

Желанието на възложителя на проекта бе да може целогодишно да използва тази част от двора си.