RELAZZO NATURO/FINELLO

RelazzoBG_NaturoRelazzo_Finellodeck_wpc_rehau_naturo_terra

ВПЦ Декинг (Релацо Натуро/Финело)

relazzo-rehau-naturo

 

Relazzo Naturo

RELAZZO Naturo/Finello (РЕЛАЦО Натуро/Финело) е най-новия, атрактивен и нестандартен декинг профил. Това е възможно най-модерния декинг дизайн, наподобяващ дървесен фладер (шарка на естествена дървесина). През 2016г. профилът  RELAZZO  NATURO/FINELLO (Релацо НАТУРО/ФИНЕЛО  бе удостоен  с престижното отличие за дизайн „Red Dot Award“

 

 

 

ДЕКИНГ ПРОФИЛ Натуро/Финело

Тахнически детайл (сечение) на декинг профила: Този профил е двулицев. От едната си страна е тясно оребрен (Riva), а от другата- Натуро- дървесен фладер или Финело- почти гладък на леки несиметрични черти по дължината на профила. Произвежда се в две дължини- 4м., и 6м.

Relazzo_Naturo   Rehau-ReLazzo-Naturo-Finello

Широчината на профила е 169мм. За изпълнението на 1 кв.м са необходими 6м. декинг профил Релацо Пуро (Relazzo Puro).

Цена за 1м= 19,42* лв. без ДДС

*Цената се отнася за цвят Relazzo Naturo/Finello Terra, Relazzo Naturo/Finello Sasso и Relazzo Naturo/Finello Fumo


ПОДЛОЖНА СТРУКТУРА (Substructure)

Подложните профили са задължителем елемент на декинга (декинг-системата). Те се разполагат перпендикулярно на декинг профилите под тях. Подложната структура може да бъде в два варианта:

  • WPC Substrukture- Подложна ВПЦ структура- тя съществува само в черен цявт и е изпълнена от същите суровини, както и декинг профилите. Възможните й размери са:
  1. Малка подложна структура- 30/50мм.- 9,66 лв./м. без ДДС
  2. Голяма подложна структура- 40/60мм.- 12,48 лв./м. без ДДС
  • Алуминиева подложна структура- профили от алуминий с размер 30/21мм – 10,39лв/м. без ДДС

В азвисимост от вида на декинг профилите (Relazzo Puro, Relazzo Naturo, Relazzo Finello, Relazzo Coro&Calmo), подложната структура се разпределя през различно разстояние. За декинг система изпълнена с профили  Релацо Натуро/ Финело (Relazzo Naturo/Finello), това разстояние е 40 см.

СВЪРЗВАЩИ СКОБИ

  • Скоба за монтаж на декинг профил към подложна ВПЦ структура (WPC Substrukture)

Релацо_скоба_Relazzo Naturo

Свързващите скоби за декинг системата Relazzo (Релацо) са направени от материал INOX. Те са черни на цвят и са нераъждаеми, както и винта към всяка една от тях. Това е едно от безценните предимства на decking Relazzo (декинг Релацо), тъй като металните скоби не се деформират под влияние на атмосферните амплитуди и декинг системата остава стабилна.

  • Скоба за монтаж на декинг профил към алуминиева подложна структура

скоба-релацо-натуро


RELAZZO NATURO/ FINELLO  (Релацо Натуро/Финело)- Цветове

relazzo naturo colors

Декинг системата за тераси и открити пространства- Relazzo Naturo/Finello- РЕЛАЦО Натуро/Финело(понякога грешно изписвано Релаззо) има 5 рзлични цвята, като 4 /четири/ от тях се изпълняват стандартно (Terra- Тера, Tasso-Тасо, Pino- Пино, Sasso- Сасо).

Цвят- Fumo-Фумо се изпълнява само по поръчка.

ЦВЯТ НА ДЕКИНГ СИСТЕМА РЕЛАЦО (РЕЛАЦО ЦВЕТОВЕ)

За да се запази устойчив цветът на денинга, в състава му трябва за бъдат заложени определено количество пигменти, които не позволяват избледняване.  Всеки цвят Relazzo изисква различни по вид и количество пигменти. Поради тази причина има известна разлика в цената на различните цветове на декинг профилите Relazzo (Релацо).

Независимо от това кой цвят Relazzo  сте избрали, можете да бъдете спокойни и сигурни за това, че няма да избледнее във времето  При това без никаква поддръжка- само измиване с вода и неагресивни препарати.

deck_wpc_rehau_naturo_terra

Relazzo_Finello