RELAZZO PURO

RelazzoBG_Puro
relazzo.bgrelazzo.bg

ВПЦ Декинг (Релацо Пуро)

Спокойно можем да наречем RELAZZO PURO (Релацо Пуро) „класически“ профил. Това е най-широко разпространения профил, познат от самото създаване на продукта. Заради широката цветова гама (8 цвята), в която може да бъде поръчан, този профил е и най-добре познат.

Профил RELAZZO PURO (Релацо Пуро)

1.релацо_пуро_профил   2.Relazzo Puro


ДЕКИНГ ПРОФИЛ

Тахнически детайл (сечение) на декинг профила: Този профил е двулицев. От едната си страна е тясно оребрен (Riva), а от другата- широко оребрен (Puro). Произвежда се в три дължини- 4м.,5м. и 6м.

Широчината на профила е 140мм. За изпълнението на 1 кв.м са необходими 7м. декинг профил Релацо Пуро (Relazzo Puro).

Цена за 1м= 14,95* лв. без ДДС

*Цената се отнася за цвят Relazzo Puro Terra, Relazzo Puro Ametista, Relazzo Puro Sasso, Relazzo Puro Ciottolo и  Relazzo Puro Fumo


ПОДЛОЖНА СТРУКТУРА (Substructure)

relazzo substrustructure

Подложните профили са задължителем елемент на декинга (декинг-системата). Те се разполагат перпендикулярно на декинг профилите под тях. Подложната структура е само в черен цявт и е изпълнена от същите суровини, както и декинг профилите.

Размер на подложната структура.

  • Малка подложна структура- 30/50мм.- 9,66 лв./м. без ДДС
  • Голяма подложна структура- 40/60мм.- 12,48 лв./м. без ДДС

В азвисимост от вида на декинг профилите (Relazzo Puro, Relazzo Naturo, Relazzo Finello, Relazzo Coro&Calmo), подложната структура се разпределя през различно разстояние. За декинг система изпълнена с профили  Релацо Пуро (Relazzo Puro), това разстояние е 50 см.

Relazzo_монтаж

СВЪРЗВАЩИ СКОБИ

Свързващите скоби за декинг системата Relazzo (Релацо) са направени от материал INOX. Те са черни на цвят и са нераъждаеми, както и винта към всяка една от тях. Това е едно от безценните предимства на decking Relazzo (декинг Релацо), тъй като металните скоби не се деформират под влияние на атмосферните амплитуди и декинг системата остава стабилна.


RELAZZO PURO (Релацо Пуро)- Цветове

Декинг системата за тераси и открити пространства- Relazzo- РЕЛАЦО (понякога грешно изписвано Релаззо) има 8 рзлични цвята, като 6 /шест/ от тях се изпълняват стандартно (Terra- Тера, Ambra- Амбра,Ametista- Аметиста, Ciottolo- Чотоло, Sasso- Сасо, Grano- Грано).

Останалите два възможни цвята- Fumo- Фумо и  Crema- Крема се изпълняват по поръчка.

3.relazzo_puro_colors

ЦВЯТ НА ДЕКИНГ СИСТЕМА РЕЛАЦО (РЕЛАЦО ЦВЕТОВЕ)

За да се запази устойчив цветът на денинга, в състава му трябва за бъдат заложени определено количество пигменти, които не позволяват избледняване.  Всеки цвят Relazzo изисква различни по вид и количество пигменти. Поради тази причина има известна разлика в цената на различните цветове на декинг профилите Relazzo (Релацо).

Независимо от това кой цвят Relazzo  сте избрали, можете да бъдете спокойни и сигурни за това, че няма да избледнее във времето  При това без никаква поддръжка- само измиване с вода и неагресивни препарати.