Терасата – продължение на дома под открито небе. Една нова концепция за здраве и живот

Терасата-продължение на дома

Терасата изпълнена с Релацо – продължение на дома

Природата е неизчерпаем източник на енергия и здраве. Тя е жива и разумна, и живота на човека е в тясна връзка с нея. Мощна илюстрация на връзката ни с природата може да видите в  естествената ни нужда да преборим стреса с релакс на открито.

Не ви ли се  приисквало някога да имате по-тесен контакт със свежия въздух навън, с обикалящия ви свят и то….докато сте у дома? Терасата, верандата, балкона . Тяхната цел е да осъществяват връзката между обикалящия ви свят и дома. Модерният човек свикна да мисли за себе си като за отделен от околната среда организъм и всячески изолира живота си зад стени и прегради, а това е грешка. Възможно да живеем в хармония със себе си и с природата, и  при това едновременно. Достатъчно е да вдъхнете живот на своята тераса, веранда или плосък покрив.

ДЕКИНГ RELAZZO – това иновативно покритие за тераси и открити пространства е вашия пръв съюзник в стремежа ви да живеете повече  навън, чувствайки уюта на дома. Покрита с декинг система, терасата се превръща в естествено и непосредствено продължание на вашия дом. Тя запазва вашата индивидуалност, и същевременно ви отличава с неподправен стил и елегантност.

Най-добрите декинг системи създават неповторимо чувство на комфорт при допир с човешката кожа. По своята същност те са композити от дървсни частици и модерни полимери. Визията и усещането от допира с естественото дърво са осезаеми, но за по-голяма устойчивост на цвета, в състава на композита е добавен полимер (WPC)

С полагането на двоен под от wpc, грижата ви за добрата визия на вашата тераса приключва. Няма нужда да я поддържате ежегодно и да я импрегнирате с бои или масла.  Готови сте да изпиете сутришното си кафе на терасата и да се заредите с енергия от свежестта на утрото.

Вечеря с  близки приятели? Защо да не ги посрещнете на терасата, където да освободите напрежението от дългия ден с  чаша вино в ръка?!

Когато дизайнът на терасата ви е вдъхновен от природата,  тя ви носи спокойствието и свободата, от които се нуждаете, за да бъдете в хармония със себе си. Благодарение на декинг покритието, все повече хора се убеждават в предимствата на живота на открито, където досега с природата ни подарява здраве всеки ден.