Чадъри - уникален вид и качество

Чадърът за слънце може да допринесе особено за индивидуалността на терасата или лаундж зоната около басйна, aко заложите на дизайнерските ни модели. Това са уникални по вид, дизайнерски чадъри, които се отличават с нестандартни форми и подчертано екстравагантен стил.

Всеки детайл на тези впечатляващи чадъри е подбран с особена прецизност, без никакъв компромис в качеството. Можете да ги срещнете на най-красивите тераси по света. Те са истинско олицетворение на елегантността в комбинация с ергономичен дизайн и изумителна функционалност.

Алуминиевите части са изработени от двойно анодиран алуминий, а платната са изпълнени от UV устойчиви материи и тъкани с най-високо качество.


Чадър за градина ESPETRA

Espetra е дизайнерски чадър с квадратна форма и неповторима елегантност, който предлага безкрайно разнообразие от позиции. Той може да бъде фиксиран за основата или да бъде снабден с подвижна база, която позволява безпроблемното му преместване, там където желаете да бъде. Платното се произвежда в два размера- 250 и 300 см. и се завърта на 360° около мачтата.

Независимо дали ще го поставите в градината, или пък ще бъде стилен акцент в терасата, този луксозен чадър със сигурност впечатлява.

Една мачта може да обединява до четири платна, превръщайки ги в голям чадър, като по този начин предлага засенчване с размер 540/540 см. Платната могат да променят ъгъла си спрямо мачта и да се движат нагоре и надолу, за да осигурят оптимална сянка. Изключително подходящо решение за заведения с тераси.

Мачтата на чадъра също се предлага в два варианта- без наклон спрямо основата (под прав ъгъл от 90°) и с наклон от 80°.

Чадър за тераса FOGLIA

Дизайнът на FOGLIA е изцяло вдъхновен от природата. Уникалността на този изключително луксозен чадър за слънце е не само в елегантната форма на платното, наподобяваща лист, а и в усещането за неповторимост на дизайна. Този чадър е истинско бижу, което никога не остава незабелязано.
Освен с изтънчената си визия, чадърът впечатлява и с функционалността си. Платното не само се завърта на 360° около оста си, но и се движи по нея нагоре и надолу, като осигурява сянка с размер 300см в най-широката част и 300 см. в най-дългата.
Той е стилно допълнение към елегантността на вашата тераса, покривна тераса, градина или в зоната около басейна, които неусетно ще се превърнат в любимата част от дома.

Мачтата на този чадър позволява два варианта на закрепване- фиксирана за земята или монтирана върху стабилна подвижна основа, позволяваща преместване на сянката.

Чадър за басейн ELLISSE

Ellisse не е чадър само за бесейн. Където и да го поставите- на терасата, в двора, на покривната си тераса, той ще очарова с оригиналността си. Той е луксозен и безкрайно нестандартен с кръглата си форма. Може да бъде осветен, за да създаде още по- въздействаща атмосфера, а комбинацията от няколко такива чадъра оставя усещане за първокласен лукс. Прекрасно решение за тераса на заведение.

Когато екстериорът на дома е подчинен на изискания модерен дизай и изчистените форми, тогава този невероятен чадър извежда на преден план индивидуалния ви почерк и неподръжаемост. Ненатрапчивият лукс на терасата създава уют и комфорт за вас и вашите гости, които няма да останат безпристрастни към стила, който демонстрирате.

Комбинацията от няколко чадъра Ellisse допринася за пъноценното засенчване на по-голяма площ по възможно най- екстравагантния начин. Платното на този луксозен чадър за слънце се завърта на 360° и неговата височина може да бъде регулирана според нуждата. В резултат получавате ансамбъл от платна, позиционирани под различен ъгъл, а защо не и в различен цвят. Много подходящ за тераса на заведение.

Диаметърът на слънцезащитното платно на този чадър е с диаметър 270см. и има висока UV защита и устойчивост на влакната. За слънцезащита на по-големи площи, потърсете информация тук: » тенти

За бърз контакт

От идеята до идеалната тераса

Успех! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, опитайте пак!

ЗА НАС

„Релацо България“ ЕООД е създадена през 2008г. в Бургас с основна и единствена дейност- доставка и монтаж на композитeн (wpc) декинг. За воята близо дванадесетгодишна история като основен партньор на немския концерн REHAU в продажбите на едро и дребно на едноименната система за тераси Relazzo, фирмата ни е реализирала над 450 проекта в цялата страна и чужбина, изразяващи се в полагането на над 18 000кв.м декинг Relazzo, до преустановяване производството на продукта през 2019г. Към настоящия момент дружеството има привилегията и отговорността да бъде ексклузивен представител и партньор на немската компания MÖLLER и тяхната wpc декинг система за тераси и открити пространства TERRAFINA®, ползващи се с безупречна репутация в Европа и Света.

През 2013г. „Релацо България“ ЕООД успешно разшири дейността си, фокусирайки се върху терасите и откритите пространства, разглеждайки ги като възможност за живот извън стените на дома, в тясна връзка със заобикалящата ни среда. Тази идея намира все повече поддръжници, за които фирмата изпълнява успешно цялостно проектиране и 3D визуализации на тераси, открити пространства около басейни, покривни тераси, веранди, както и цялостно изпълнение на проекта. На своите клиенти, ние предлагаме декинг системи от wpc, слънцезащитни системи (перголи, тенти, платна), outdoor мебели, осветление, кашпи, декоративни стени, фасадни решения и аксесоари.

От 2017г. „Релацо България“ ЕООД има привилегията да бъде ексклузивен представител на слънцезащитните системи SOLIDAY за територията на България, чието многообразие от тенти, платна и слънцезащитни решения извикаха нуждата от създаване на отделен сайт http://sun4fun.eu/, който да дава повече информация за необятните възможности в изкуството да създаваме сянка.

В своята работа „Релацо България“ ЕООД се доверява на екип на добре обучени и перспективни тесни специалисти, които са причината за устойчивото развитие на фирмата.