Край на петната!

Вечеря на терасата! Защо не?! Поканете гости и бъдете спокойни, че вашият декинг ще остане чист даже и след барбекюто, а червеното вино, разляно върху тази подова декинг настилка ще свидетелства само за доброто настроение на вашите приятели.

ВПЦ декинг иновацията на Terrafina Lounge е в специалното стопроцентово покритие на профила със защитна мембрана, която не позволява на петна от вино, кафе, мазнини и животински екстременти да проникнат във вътрешността на декинг дъските. Край на упоритите замърсявания! Накратко, това е един самопочистващ декинг, защото не вие, а дъждът го чисти! Вече е възможно- декинг без почистване и без поддръжка.

Декинг без поддръжка и с широко приложение


Разбира се, този усъвършенстван самопочистващ декинг е приложим не само за тераси. Той е практично решение за всеки под на открито. Доверете му се за пространствато около басейна, за верандата и за вашата градина. Търсите декинг за покривна тераса? Terrafila Launge е правилния избор, защото е единственият декинг без петна.

Цветова гама и размери на wpc декинг Terrafina lounge

За бърз контакт

От идеята до идеалната тераса

Успех! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, опитайте пак!

ЗА НАС

„Релацо България“ ЕООД е създадена през 2008г. в Бургас с основна и единствена дейност- доставка и монтаж на композитeн (wpc) декинг. За воята близо дванадесетгодишна история като основен партньор на немския концерн REHAU в продажбите на едро и дребно на едноименната система за тераси Relazzo, фирмата ни е реализирала над 450 проекта в цялата страна и чужбина, изразяващи се в полагането на над 18 000кв.м декинг Relazzo, до преустановяване производството на продукта през 2019г. Към настоящия момент дружеството има привилегията и отговорността да бъде ексклузивен представител и партньор на немската компания MÖLLER и тяхната wpc декинг система за тераси и открити пространства TERRAFINA®, ползващи се с безупречна репутация в Европа и Света.

През 2013г. „Релацо България“ ЕООД успешно разшири дейността си, фокусирайки се върху терасите и откритите пространства, разглеждайки ги като възможност за живот извън стените на дома, в тясна връзка със заобикалящата ни среда. Тази идея намира все повече поддръжници, за които фирмата изпълнява успешно цялостно проектиране и 3D визуализации на тераси, открити пространства около басейни, покривни тераси, веранди, както и цялостно изпълнение на проекта. На своите клиенти, ние предлагаме декинг системи от wpc, слънцезащитни системи (перголи, тенти, платна), outdoor мебели, осветление, кашпи, декоративни стени, фасадни решения и аксесоари.

От 2017г. „Релацо България“ ЕООД има привилегията да бъде ексклузивен представител на слънцезащитните системи SOLIDAY за територията на България, чието многообразие от тенти, платна и слънцезащитни решения извикаха нуждата от създаване на отделен сайт http://sun4fun.eu/, който да дава повече информация за необятните възможности в изкуството да създаваме сянка.

В своята работа „Релацо България“ ЕООД се доверява на екип на добре обучени и перспективни тесни специалисти, които са причината за устойчивото развитие на фирмата.