Двоен декинг под

Двоен под от декинг (двоен декинг под) е едно много практично и технически издържано решение, особено когато нивото на терасата е значително по-ниско от това на дограмата или вътрешния под на жилището, с който искате да се съобразите. Независимо дали предпочитате изкуствен или естествен декинг, този външен под е възможно да бъде изпълнен.

Ако искате да изградите декинг площадка с различни височини, то тогава двойният под е единственото разумно решение за това или казано с други думи- външен двоен под или повдигнат двоен под.

    Всяка декинг система е с различна височина в зависимост от височината на декинг профилите и тази на подложната структура, и варира най-често между 40 и 80мм. Декинг системата Terrafina, например, предлага следните възможности на височини:
  • 38мм. – декинг профил (21мм.) + подложна конструкция от wpc или алуминий (17мм.)
  • 56мм - декинг профил (21мм.) + подложна конструкция от wpc или алуминий (35мм.)
  • 101мм.- декинг профил (21мм.) + подложна конструкциянот алуминий (80мм.)
Всяка по- голяма височина се преодолява посерством т.нар. дистанционери или пиедестали които имат голям диапазон от височини от 25мм. до 550мм.

Дистанционери (подпори) за декинг

Разстоянието между дистанционерите(подпори, крачета, пиедестали) е приблизително 40см., разходната норма е приблизително 6,5 бр./кв.м. Връзката между декинг системата и тези т. нар. крачетата за двоен под, се осъществява посредством специален завършващ елемент, наречен глава на подпората, към която се фиксира подложната декинг структура.

Цена на най- използваните дистанционери (подпори) за декинг с включена глава на подпората:

Вид:

Височина

Цена без ДДС

Дистанционер 0

28-38мм.

7,13 лв.

Дистанционер 1

37,5-50мм.

7,99 лв.

Дистанционер 2

50-75мм.

8,57лв.

Дистанционер 3

75-120мм.

9,50 лв.

Дистанционер 4

120-170мм

10,31 лв.

Дистанционер 5

170-215мм

11,10 лв.

За бърз контакт

От идеята до идеалната тераса

Успех! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, опитайте пак!

ЗА НАС

„Релацо България“ ЕООД е създадена през 2008г. в Бургас с основна и единствена дейност- доставка и монтаж на композитeн (wpc) декинг. За воята близо дванадесетгодишна история като основен партньор на немския концерн REHAU в продажбите на едро и дребно на едноименната система за тераси Relazzo, фирмата ни е реализирала над 450 проекта в цялата страна и чужбина, изразяващи се в полагането на над 18 000кв.м декинг Relazzo, до преустановяване производството на продукта през 2019г. Към настоящия момент дружеството има привилегията и отговорността да бъде ексклузивен представител и партньор на немската компания MÖLLER и тяхната wpc декинг система за тераси и открити пространства TERRAFINA®, ползващи се с безупречна репутация в Европа и Света.

През 2013г. „Релацо България“ ЕООД успешно разшири дейността си, фокусирайки се върху терасите и откритите пространства, разглеждайки ги като възможност за живот извън стените на дома, в тясна връзка със заобикалящата ни среда. Тази идея намира все повече поддръжници, за които фирмата изпълнява успешно цялостно проектиране и 3D визуализации на тераси, открити пространства около басейни, покривни тераси, веранди, както и цялостно изпълнение на проекта. На своите клиенти, ние предлагаме декинг системи от wpc, слънцезащитни системи (перголи, тенти, платна), outdoor мебели, осветление, кашпи, декоративни стени, фасадни решения и аксесоари.

От 2017г. „Релацо България“ ЕООД има привилегията да бъде ексклузивен представител на слънцезащитните системи SOLIDAY за територията на България, чието многообразие от тенти, платна и слънцезащитни решения извикаха нуждата от създаване на отделен сайт http://sun4fun.eu/, който да дава повече информация за необятните възможности в изкуството да създаваме сянка.

В своята работа „Релацо България“ ЕООД се доверява на екип на добре обучени и перспективни тесни специалисти, които са причината за устойчивото развитие на фирмата.