Градински сенник- екстериорен дизайн

Останете в градината или на двора независимо от времето! И при слънце и при дъжд тази луксозна градинска тента (градинско платно) ще ви запази защитени и сухи. Модерният екстериор и съвременната архитектура придават на градината ви нов имидж и ново усещане за живот навън.

Това не е обикновен градински сенник или градинска тента. Това е нова концепция за живот в хармония с околната среда. Когато е горещо тази слънцезащитна структура, ще пази вас и кожата ви от изгаряне, осигурявайки до 85% UV защита за вас и вашата кожа. Високотехнологичните влакна на сенника за градина няма да позволят на платното да избелее или да се разкъса.

Съвременният екстериорен дизайн отделя специално внимание на слънцезащитните структури с нестандартна форма (тип „корабно платно“, защото те са елегантно приспособими към модерната архитектура на нашия век.


ИЗКУСТВОТО ДА ПРАВИМ СЯНКА

Функционалността, красотата и лекотата на платната за сянка са основната причина те да бъдат предпочитани от водещи архитекти и архитектурни бюра по света.

Екстериорът на градината изискава постигането на ансамбъл от форми, цветове и архитектурни елементи. Ветрилните тенти са силен акцент в дизайна на градината и на вътрешния двор.

Изборът на цветове и форми за градинските мебели и в частност градинските сетове могат успешно да се съчетаят с правилния подбор на градински сенник, както и на цветове на платното му. Стилният акцент в екстериорния дизайн на дома трябва да е направен професионално с усет към всеки детайл.


Първокласен дизайн

Забелязвате ли лекотата на платното и липсата на носещи рамена? Няма ги, защото такива са изискванията на модерната архитектура- многообразие от форми и изчистен дизайн.

Външните пространства- градините и дворовете се преобразяват с платната за сянка. Те нямат строго фиксиран размер, форма или сфера на приложение. Като специалсти, ние можем да бъдем гъвкави, когато при избора на цветове, така и при избора на текстили и наклони на платната, форма на структурата, начини за фиксиране на платното, размери, отстояние на мачтите и т.н. Всяка структура е уникална и не е като никоя друга по света.

За повече информация посетете нашия сайт за слънцезащитни платна: https://sun4fun.eu/solidaym/

За бърз контакт

От идеята до идеалната тераса

Успех! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, опитайте пак!

ЗА НАС

„Релацо България“ ЕООД е създадена през 2008г. в Бургас с основна и единствена дейност- доставка и монтаж на композитeн (wpc) декинг. За воята близо дванадесетгодишна история като основен партньор на немския концерн REHAU в продажбите на едро и дребно на едноименната система за тераси Relazzo, фирмата ни е реализирала над 450 проекта в цялата страна и чужбина, изразяващи се в полагането на над 18 000кв.м декинг Relazzo, до преустановяване производството на продукта през 2019г. Към настоящия момент дружеството има привилегията и отговорността да бъде ексклузивен представител и партньор на немската компания MÖLLER и тяхната wpc декинг система за тераси и открити пространства TERRAFINA®, ползващи се с безупречна репутация в Европа и Света.

През 2013г. „Релацо България“ ЕООД успешно разшири дейността си, фокусирайки се върху терасите и откритите пространства, разглеждайки ги като възможност за живот извън стените на дома, в тясна връзка със заобикалящата ни среда. Тази идея намира все повече поддръжници, за които фирмата изпълнява успешно цялостно проектиране и 3D визуализации на тераси, открити пространства около басейни, покривни тераси, веранди, както и цялостно изпълнение на проекта. На своите клиенти, ние предлагаме декинг системи от wpc, слънцезащитни системи (перголи, тенти, платна), outdoor мебели, осветление, кашпи, декоративни стени, фасадни решения и аксесоари.

От 2017г. „Релацо България“ ЕООД има привилегията да бъде ексклузивен представител на слънцезащитните системи SOLIDAY за територията на България, чието многообразие от тенти, платна и слънцезащитни решения извикаха нуждата от създаване на отделен сайт http://sun4fun.eu/, който да дава повече информация за необятните възможности в изкуството да създаваме сянка.

В своята работа „Релацо България“ ЕООД се доверява на екип на добре обучени и перспективни тесни специалисти, които са причината за устойчивото развитие на фирмата.