TERRAFINA Massiv Deck- WPC ДЕКИНГ с палуба-дизайн

Дизайнът на плътните декинг дъски „корабната палуба“ е единствен по рода си и е взаимстван от яхтената индустрия. Структурата на това декинг покритие наподобява максимално визията на яхт- палуба. Повърността на декинг профилите е оптично разделена на три равни части, линиите между които са с размер, съответстващ на фугата между отделните дъски. Този впечатляващ декинг дизайн ще остави у вашите гости усещането за неповторимост и ще засили личния ви почерк в оформлението на откритите пространства или градината ви. Terrafina DECK е идеалното решение за онези, които не искат да се разделят с усещането за морско безбрежие и яхтинг- страстта.

Въпреки гладката си повърхност този градински впц декинг е изключително устойчив на подхлъзване, дори когато е мокър. Почиства се с изключителна лекота и не се нуждае от допълнително омасляване, боядисване, циклене или друга обработка.


Предимствата на Terrafina

Под от впц декинг профили Terrafina Massiv Deck е решение за всеки, който търси рационално, нестандартно и елегантно решение за въшен под или за градински декинг. Когато дизайнът на дома ви изисква стилен дизайн и извън него, декинг покритието Terrafina ви убеждава в предимствата си. Залагайки на този качествен немски декинг, вие си осигурявате лукс и практичност с впечатляващ дизайн.

Декинг Terrafina Massiv DECK е съвършеното допълнение, към слънцезащитните платна SOLIDAY, чийто ексклузивен представител за територията на България имаме честта да бъдем. И двата продукта са взаимствани от ветроходната индустрия и открито претендират да предлагат безкомпромисно високо качество и уникален по рода си дизайн.

Цветова гама и размери на wpc декинг Terrafina Massiv Deck

За бърз контакт

От идеята до идеалната тераса

Успех! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, опитайте пак!

ЗА НАС

„Релацо България“ ЕООД е създадена през 2008г. в Бургас с основна и единствена дейност- доставка и монтаж на композитeн (wpc) декинг. За воята близо дванадесетгодишна история като основен партньор на немския концерн REHAU в продажбите на едро и дребно на едноименната система за тераси Relazzo, фирмата ни е реализирала над 450 проекта в цялата страна и чужбина, изразяващи се в полагането на над 18 000кв.м декинг Relazzo, до преустановяване производството на продукта през 2019г. Към настоящия момент дружеството има привилегията и отговорността да бъде ексклузивен представител и партньор на немската компания MÖLLER и тяхната wpc декинг система за тераси и открити пространства TERRAFINA®, ползващи се с безупречна репутация в Европа и Света.

През 2013г. „Релацо България“ ЕООД успешно разшири дейността си, фокусирайки се върху терасите и откритите пространства, разглеждайки ги като възможност за живот извън стените на дома, в тясна връзка със заобикалящата ни среда. Тази идея намира все повече поддръжници, за които фирмата изпълнява успешно цялостно проектиране и 3D визуализации на тераси, открити пространства около басейни, покривни тераси, веранди, както и цялостно изпълнение на проекта. На своите клиенти, ние предлагаме декинг системи от wpc, слънцезащитни системи (перголи, тенти, платна), outdoor мебели, осветление, кашпи, декоративни стени, фасадни решения и аксесоари.

От 2017г. „Релацо България“ ЕООД има привилегията да бъде ексклузивен представител на слънцезащитните системи SOLIDAY за територията на България, чието многообразие от тенти, платна и слънцезащитни решения извикаха нуждата от създаване на отделен сайт http://sun4fun.eu/, който да дава повече информация за необятните възможности в изкуството да създаваме сянка.

В своята работа „Релацо България“ ЕООД се доверява на екип на добре обучени и перспективни тесни специалисти, които са причината за устойчивото развитие на фирмата.