Декинг за нуждите на откритите пространства

Този плътен декинг за басейн, познат също под наименованието двоен под от декинг, е също толкова подходящ и за настилка за тераси, така че Terrafina Massiv Plain може да бъде наричан също толкова успешно декинг за терасa, декинг за градинa или декинг за покривни тераси. Той е създаден за нуждите на откритите пространства без да има нужда от поддръжка. Компонентите на този композитен декинг (изкуствен декинг) са подбрани така, че да издържат на отрицателни температури, задържане на сняг и снеготопене. Летните горещини и UV лъчите, също както и обилните дъждове, не влияят пагубно върху този декинг, защото инженерите на Terrafina са подбрали всички елементи на декинг системата така, че да бъде идеалния външен под, без деформации и без избледняване на цвета, и при това без никаква поддръжка.

Да, това наистина е един изключително качествен wpc декинг от ново поколение.


Предимствата на Terrafina

  • декинг без поддръжка
  • почистване на декинг- само с вода или любителска водоструйка с ниско налягане (<100Bar)
  • издръжливост на цвета и резистентност нъм надрасквания
  • без омасляване, боядисване и лакиране на декинг профилите
  • под от декинг, неподвластен на температурните амплитуди
  • външна настилка без деформации и пукнатини
  • PEFC- сертифициран декинг
  • с грижа за природата- 54% дървесни частици от специфична дървесина с ниска остатъчна влажност. Без изсичане на тропически дървета
  • 100% рециклируем впц декинг (wpc декинг)
  • Произведено в Германия под строг контрол на качеството

Цветова гама и размери на wpc декинг Terrafina Massiv Plain

За бърз контакт

От идеята до идеалната тераса

Успех! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, опитайте пак!

ЗА НАС

„Релацо България“ ЕООД е създадена през 2008г. в Бургас с основна и единствена дейност- доставка и монтаж на композитeн (wpc) декинг. За воята близо дванадесетгодишна история като основен партньор на немския концерн REHAU в продажбите на едро и дребно на едноименната система за тераси Relazzo, фирмата ни е реализирала над 450 проекта в цялата страна и чужбина, изразяващи се в полагането на над 18 000кв.м декинг Relazzo, до преустановяване производството на продукта през 2019г. Към настоящия момент дружеството има привилегията и отговорността да бъде ексклузивен представител и партньор на немската компания MÖLLER и тяхната wpc декинг система за тераси и открити пространства TERRAFINA®, ползващи се с безупречна репутация в Европа и Света.

През 2013г. „Релацо България“ ЕООД успешно разшири дейността си, фокусирайки се върху терасите и откритите пространства, разглеждайки ги като възможност за живот извън стените на дома, в тясна връзка със заобикалящата ни среда. Тази идея намира все повече поддръжници, за които фирмата изпълнява успешно цялостно проектиране и 3D визуализации на тераси, открити пространства около басейни, покривни тераси, веранди, както и цялостно изпълнение на проекта. На своите клиенти, ние предлагаме декинг системи от wpc, слънцезащитни системи (перголи, тенти, платна), outdoor мебели, осветление, кашпи, декоративни стени, фасадни решения и аксесоари.

От 2017г. „Релацо България“ ЕООД има привилегията да бъде ексклузивен представител на слънцезащитните системи SOLIDAY за територията на България, чието многообразие от тенти, платна и слънцезащитни решения извикаха нуждата от създаване на отделен сайт http://sun4fun.eu/, който да дава повече информация за необятните възможности в изкуството да създаваме сянка.

В своята работа „Релацо България“ ЕООД се доверява на екип на добре обучени и перспективни тесни специалисти, които са причината за устойчивото развитие на фирмата.