Немска прецизност във всеки детайл

Всяка декинг система се състои от подложни профили, декинг профили, свързващи (монтажни) скоби и аксесоари. Декинг Terrafina не прави изключение от това правило, но дава допълнителна възможност за избор на най-подходящата за всеки проект подложна структура.

Композитният декинг Terrafina се монтира напълно без никакви визуални фиксации- без видими винтове, пирони, скоби и др. Тази ситема на фиксиране води до перфектно равна повърхност, която няма да се деформира или усуква, тъй като няма да се напука или разцепи. Босите крака ще бъдат добре защитени на всички нива. Освен това е устойчив на хлъзгане при мокри или сухи условия.

Декинг профили Terrafina върху подложна wpc структура

Декинг профили Terrafina върху алуминиеви подложни профили

Монтажните скоби


Монтажните скоби осъществяват връзката между подложните и декинг профилите. Основата им влиза в специално създаден за целта канал в подложния профил, а горната част държи декинг профилите на разстояние 4мм един от друг.

Завършващи елементи на декинг

За бърз контакт

От идеята до идеалната тераса

Успех! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, опитайте пак!

ЗА НАС

„Релацо България“ ЕООД е създадена през 2008г. в Бургас с основна и единствена дейност- доставка и монтаж на композитeн (wpc) декинг. За воята близо дванадесетгодишна история като основен партньор на немския концерн REHAU в продажбите на едро и дребно на едноименната система за тераси Relazzo, фирмата ни е реализирала над 450 проекта в цялата страна и чужбина, изразяващи се в полагането на над 18 000кв.м декинг Relazzo, до преустановяване производството на продукта през 2019г. Към настоящия момент дружеството има привилегията и отговорността да бъде ексклузивен представител и партньор на немската компания MÖLLER и тяхната wpc декинг система за тераси и открити пространства TERRAFINA®, ползващи се с безупречна репутация в Европа и Света.

През 2013г. „Релацо България“ ЕООД успешно разшири дейността си, фокусирайки се върху терасите и откритите пространства, разглеждайки ги като възможност за живот извън стените на дома, в тясна връзка със заобикалящата ни среда. Тази идея намира все повече поддръжници, за които фирмата изпълнява успешно цялостно проектиране и 3D визуализации на тераси, открити пространства около басейни, покривни тераси, веранди, както и цялостно изпълнение на проекта. На своите клиенти, ние предлагаме декинг системи от wpc, слънцезащитни системи (перголи, тенти, платна), outdoor мебели, осветление, кашпи, декоративни стени, фасадни решения и аксесоари.

От 2017г. „Релацо България“ ЕООД има привилегията да бъде ексклузивен представител на слънцезащитните системи SOLIDAY за територията на България, чието многообразие от тенти, платна и слънцезащитни решения извикаха нуждата от създаване на отделен сайт http://sun4fun.eu/, който да дава повече информация за необятните възможности в изкуството да създаваме сянка.

В своята работа „Релацо България“ ЕООД се доверява на екип на добре обучени и перспективни тесни специалисти, които са причината за устойчивото развитие на фирмата.