Двоен под отплочи

Двоен под от плочи може да бъде изграден с различна големина и форма на плочите. Важно условие е те да бъдат достатъчно здрави и с дебелина ˃ 20mm. Чрез този на надежден технически способ се избягва излишното изливане на бетон и други ненужни строителни работи.

Ако обичате разнообразието и често сменяте интериора на дома си или екстериора на терасата, то тогава двойният под от плочи е идеалното решение за вас! Той ви осигурява бърз монтаж на желаната настилка (гранит, камък, гранитогрес и други), която при желание може да бъде лесно отстранена или подменена без къртене, извозване, и повторни строителни работи.

Дистанционерите (подпори, крачета, пиедестали) се полагат в четирите ъгъла на плочата. Ако размерът й е по-голям от 60/60см, много често е необходим и един пета подпора в седата, който да гарантира стабилността на двойния под.

Дистанционери (подпори) за плочи


Височината на подпорите за двоен под може да варира в границите 25- 550мм., като основата на всекиди дистанционер е с ф= 200мм. При избора на дистанционери е от изключителна важност да се заложи на сигурен производител, качествени суровини и стабилност при високо натоварване, защото тези „крачета“ носят на „плещите“ си товар, който трябва да бъде подсигурен.


Цена на най- използваните дистанционери (подпори) за плочи:

Вид:

Височина

Цена без ДДС

Дистанционер 0

25-40мм.

5,01 лв.

Дистанционер 1

40-70мм.

5,82 лв.

Дистанционер 2

60-100мм.

6,63 лв.

Дистанционер 3

90-160мм.

8,01 лв.

Дистанционер 4

150-270мм

9,37лв.

 

За бърз контакт

От идеята до идеалната тераса

Успех! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, опитайте пак!

ЗА НАС

„Релацо България“ ЕООД е създадена през 2008г. в Бургас с основна и единствена дейност- доставка и монтаж на композитeн (wpc) декинг. За воята близо дванадесетгодишна история като основен партньор на немския концерн REHAU в продажбите на едро и дребно на едноименната система за тераси Relazzo, фирмата ни е реализирала над 450 проекта в цялата страна и чужбина, изразяващи се в полагането на над 18 000кв.м декинг Relazzo, до преустановяване производството на продукта през 2019г. Към настоящия момент дружеството има привилегията и отговорността да бъде ексклузивен представител и партньор на немската компания MÖLLER и тяхната wpc декинг система за тераси и открити пространства TERRAFINA®, ползващи се с безупречна репутация в Европа и Света.

През 2013г. „Релацо България“ ЕООД успешно разшири дейността си, фокусирайки се върху терасите и откритите пространства, разглеждайки ги като възможност за живот извън стените на дома, в тясна връзка със заобикалящата ни среда. Тази идея намира все повече поддръжници, за които фирмата изпълнява успешно цялостно проектиране и 3D визуализации на тераси, открити пространства около басейни, покривни тераси, веранди, както и цялостно изпълнение на проекта. На своите клиенти, ние предлагаме декинг системи от wpc, слънцезащитни системи (перголи, тенти, платна), outdoor мебели, осветление, кашпи, декоративни стени, фасадни решения и аксесоари.

От 2017г. „Релацо България“ ЕООД има привилегията да бъде ексклузивен представител на слънцезащитните системи SOLIDAY за територията на България, чието многообразие от тенти, платна и слънцезащитни решения извикаха нуждата от създаване на отделен сайт http://sun4fun.eu/, който да дава повече информация за необятните възможности в изкуството да създаваме сянка.

В своята работа „Релацо България“ ЕООД се доверява на екип на добре обучени и перспективни тесни специалисти, които са причината за устойчивото развитие на фирмата.