Имате прекрасен басейн и обичате слънчевите бани?!

Ние пък имаме перфектната луксозна тента и обичаме да проектираме сянката, така че да бъде точно там, където и когато е необходима.

Все още ли мислите, че чадър за слънце е вашето решение за сянка около басейна?!
Ние ви предлагаме една далеч по-красива и функционална алтернатива за дизайнерска тента около басейна, която не само прави сянка, а предлага до 85% UV защита в зависимост от вида на избраното платно за слънцезащита.

Нашите слънцезащитни тенти (слънцезащитни платна) имат дишаща способност, която позволява свободно преминаване на въздуха през сенника. Завършващият (защитен) слой увеличава водния стълб на платното и по този начин дава отлични резултати при устойчивост на вода и плесен. Използваната влакно е технически полимер, изключително устойчив на ултравиолетови лъчи и има дълготрайна устойчивост и стабилност на цвета.


Терасата в нашия дом

С огромния избор на цветове и материи ние можем да предложим подходящото слънчево платно за всяка цел и изискване, за слънчево и дъждовно време. Платната са изработени от високотехнологични влакна, за да осигурят лесна грижа и трайно качество. В разултат тази слънцезащитна структура ви пази от вредните UV лъчи и подчертава неподправен стил, лукс и елегантност.

Екстериорният дизайн на зона с басейн и дизайнът на откритите пространства се развива в нова посока- тази на нестандартните решения, нестандартните цветове и форми. Уникалността на всеки един сенник за басейн или друг тип открито пространство е гарантирана. Модерната архитектура изисква нови, разчупени решения за тенти и слънцезащитни системи.

Имате прекрасна покривна тераса?! Какво по-хубаво от това?!
Ние проектираме сянката там където вие нужна!
Няма значение какъв е размера на една покривна тераса. За да я използвате, вие задължително трябва да помислите каква слънцезащита да изберете. Тук ние можем да ви предложим различни луксозни сенници, тенти, ветрилни платна, тента тип „корабно платно“ или голям чадър за покривна тераса.

За повече информация посетете нашия сайт за слънцезащитни платна: http://www.sun4fun.eu/

За бърз контакт

От идеята до идеалната тераса

Успех! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, опитайте пак!

ЗА НАС

„Релацо България“ ЕООД е създадена през 2008г. в Бургас с основна и единствена дейност- доставка и монтаж на композитeн (wpc) декинг. За воята близо дванадесетгодишна история като основен партньор на немския концерн REHAU в продажбите на едро и дребно на едноименната система за тераси Relazzo, фирмата ни е реализирала над 450 проекта в цялата страна и чужбина, изразяващи се в полагането на над 18 000кв.м декинг Relazzo, до преустановяване производството на продукта през 2019г. Към настоящия момент дружеството има привилегията и отговорността да бъде ексклузивен представител и партньор на немската компания MÖLLER и тяхната wpc декинг система за тераси и открити пространства TERRAFINA®, ползващи се с безупречна репутация в Европа и Света.

През 2013г. „Релацо България“ ЕООД успешно разшири дейността си, фокусирайки се върху терасите и откритите пространства, разглеждайки ги като възможност за живот извън стените на дома, в тясна връзка със заобикалящата ни среда. Тази идея намира все повече поддръжници, за които фирмата изпълнява успешно цялостно проектиране и 3D визуализации на тераси, открити пространства около басейни, покривни тераси, веранди, както и цялостно изпълнение на проекта. На своите клиенти, ние предлагаме декинг системи от wpc, слънцезащитни системи (перголи, тенти, платна), outdoor мебели, осветление, кашпи, декоративни стени, фасадни решения и аксесоари.

От 2017г. „Релацо България“ ЕООД има привилегията да бъде ексклузивен представител на слънцезащитните системи SOLIDAY за територията на България, чието многообразие от тенти, платна и слънцезащитни решения извикаха нуждата от създаване на отделен сайт http://sun4fun.eu/, който да дава повече информация за необятните възможности в изкуството да създаваме сянка.

В своята работа „Релацо България“ ЕООД се доверява на екип на добре обучени и перспективни тесни специалисти, които са причината за устойчивото развитие на фирмата.