ИЗКУСТВОТО ДА ПРАВИМ СЯНКА

Отмина времето на ограниченията, когато монтирането на тента изискваше идеално права фасада, и когато всяка чупка на терасата или на фасадата беше пречка пред необходимостта от слънцезащита. Вече можете да си осигурите защита от слънчевите лъчи и да се погрижите за засенчването и на най- кръглата тераса.

Глобалното затопляне е неприятен факт и ни затваря зад стените на дома, когато навън е твърде топло. Слънцезащитната структура е луксозно платно за сянка (луксозна тента, сенник, ветрилна тента) и е необходимост, която може да бъде в идеален ансамбъл с архитектурата на сградата.

Тентата може да бъде силен акцент във екстериора на дома и да създава усещане за уют и пространство и реална защита от слънце и дъжд. Дизайнът на терасата е не по-малко важен от интериорния дизайн и архитектурата на сградата. Всички те може и трябва са бъдат в синхрон.


Терасата в нашия дом

Терасата отдавна вече не място за простиране на дрехи, а връзката на дома с обикалящата ни среда. Тя е незаменимото кътче навън, извън стените на дома, но и част от уюта на любимто вкъщи.

Вече е възможно да осигурите сянка (засенчване) на много голяма тераса, а също така и на покривна тераса. Едно автоматизирано слънцезащитно платно с датчик за слънце и вятър и дистанционно управление на структурата, може да достигне максимална големина 85 кв.м.. Ако това е недостатъчно за вашата голяма покривна градина, то тогава няма никаква пречка платната да бъдат няколко, с различна форма и наклон.

Имате прекрасна покривна тераса?! Какво по-хубаво от това?!
Ние проектираме сянката там където вие нужна!
Няма значение какъв е размера на една покривна тераса. За да я използвате, вие задължително трябва да помислите каква слънцезащита да изберете. Тук ние можем да ви предложим различни луксозни сенници, тенти, ветрилни платна, тента тип „корабно платно“ или голям чадър за покривна тераса.

Дом под открито небе...


Покривната тераса е дом под открито небе. Любимо място за почивка или среща с приятели. Ако слънцето е силно- осигурете си сянка с натискането на един бутон на дистанционното управление. Ако завали докато закусвате на терасата... тогава просто продължете закуската си и допийте сутрешното си кафе. Под нашите сенници вие имате защита от слънце и от дъжд. Отпуснете се след дълъг и напрегнат ден и се насладете на всичко наоколо без стени и без прегради.

За повече информация посетете нашия сайт за слънцезащитни платна: http://www.sun4fun.eu/

За бърз контакт

От идеята до идеалната тераса

Успех! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, опитайте пак!

ЗА НАС

„Релацо България“ ЕООД е създадена през 2008г. в Бургас с основна и единствена дейност- доставка и монтаж на композитeн (wpc) декинг. За воята близо дванадесетгодишна история като основен партньор на немския концерн REHAU в продажбите на едро и дребно на едноименната система за тераси Relazzo, фирмата ни е реализирала над 450 проекта в цялата страна и чужбина, изразяващи се в полагането на над 18 000кв.м декинг Relazzo, до преустановяване производството на продукта през 2019г. Към настоящия момент дружеството има привилегията и отговорността да бъде ексклузивен представител и партньор на немската компания MÖLLER и тяхната wpc декинг система за тераси и открити пространства TERRAFINA®, ползващи се с безупречна репутация в Европа и Света.

През 2013г. „Релацо България“ ЕООД успешно разшири дейността си, фокусирайки се върху терасите и откритите пространства, разглеждайки ги като възможност за живот извън стените на дома, в тясна връзка със заобикалящата ни среда. Тази идея намира все повече поддръжници, за които фирмата изпълнява успешно цялостно проектиране и 3D визуализации на тераси, открити пространства около басейни, покривни тераси, веранди, както и цялостно изпълнение на проекта. На своите клиенти, ние предлагаме декинг системи от wpc, слънцезащитни системи (перголи, тенти, платна), outdoor мебели, осветление, кашпи, декоративни стени, фасадни решения и аксесоари.

От 2017г. „Релацо България“ ЕООД има привилегията да бъде ексклузивен представител на слънцезащитните системи SOLIDAY за територията на България, чието многообразие от тенти, платна и слънцезащитни решения извикаха нуждата от създаване на отделен сайт http://sun4fun.eu/, който да дава повече информация за необятните възможности в изкуството да създаваме сянка.

В своята работа „Релацо България“ ЕООД се доверява на екип на добре обучени и перспективни тесни специалисти, които са причината за устойчивото развитие на фирмата.