Предимствата на Terrafina

Terrafina е впц декинг за тераси и за покривни тераси, декинг за пространства около басейни, декинг за всички пространства навън.

Създаден за външни условия, този wpc декинг (изкуствен декинг или т.нар. композитен декинг) отговаря на очакванията и на най-взискателните клиенти.

 • декинг без поддръжка
 • почистване на декинг- само с вода или любителска водоструйка с ниско налягане (<100Bar)
 • издръжливост на цвета и резистентност нъм надрасквания
 • без омасляване, боядисване и лакиране на декинг профилите
 • под от декинг, неподвластен на температурните амплитуди
 • външна настилка без деформации и пукнатини
 • PEFC- сертифициран декинг
 • с грижа за природата- 54% дървесни частици от специфична дървесина с ниска остатъчна влажност. Без изсичане на тропически дървета
 • 100% рециклируем впц декинг (wpc декинг)

Сертифицирано качество - Terrafina

WPC декинг Terrafina е декинг от дървесно- полимерен композит, така наречения изкуствен декинг или композитен декинг Terrafina са масивни (плътни) декинг профили без кухини, специално създадени за нуждите на откритите пространства, т.е. това е една външна декинг настилка, която изглежда също толкова привлекателно за големия вътрешен двор, както и за по-малките пространства на горните етажи, и тераси от всякакъв тип.

  Terrafina е изработена от PVC съединение Lignodur®, съдържащо:
 • 56% дървесни частици от сертифицирана дървесина- PEFC.
 • 44% полимер от най-съвременен вид, с висока устойчивост на деформации и температудни разширения.
 • Висококачествените стабилизатори и пигменти гарантират отлична издръжливост на цвета

Всеки елемент да декинг системата Terrafina преминава изключително високи стандарти за качество и интензивни процедури за тестване. Това е задължителна проверка за всяка производствена партида, преди тя да бъде изпратена към клиента.

Декинг без поддръжка


Няма да се натоварите с постоянна поддръжка, ремонт или подмяна, тъй като тази декинг настилка се нуждае само от случайно* или стандартно измиване, за да запази съвършения си естетически вид. Посрещнете с усмивка своите гости на терасата. Terrafina ще ги очарова с изинскания си дизайн.
Под от впц декинг е решение за всеки, който търси рационално и елегантно оформление за външен под. Когато интериорът на дома ви изисква стилен дизайн и извън него, декинг покритията Terrafina ви убеждават в предимствата си. Залагайки на този качествен немски декинг, вие си осигурявате лукс и практичност с впечатляващ дизайн.

*случайно измиване е равнознечно на дъждовно. Отнася се само за декинг профилите Terrafina Lounge.

За бърз контакт

От идеята до идеалната тераса

Успех! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, опитайте пак!

ЗА НАС

„Релацо България“ ЕООД е създадена през 2008г. в Бургас с основна и единствена дейност- доставка и монтаж на композитeн (wpc) декинг. За воята близо дванадесетгодишна история като основен партньор на немския концерн REHAU в продажбите на едро и дребно на едноименната система за тераси Relazzo, фирмата ни е реализирала над 450 проекта в цялата страна и чужбина, изразяващи се в полагането на над 18 000кв.м декинг Relazzo, до преустановяване производството на продукта през 2019г. Към настоящия момент дружеството има привилегията и отговорността да бъде ексклузивен представител и партньор на немската компания MÖLLER и тяхната wpc декинг система за тераси и открити пространства TERRAFINA®, ползващи се с безупречна репутация в Европа и Света.

През 2013г. „Релацо България“ ЕООД успешно разшири дейността си, фокусирайки се върху терасите и откритите пространства, разглеждайки ги като възможност за живот извън стените на дома, в тясна връзка със заобикалящата ни среда. Тази идея намира все повече поддръжници, за които фирмата изпълнява успешно цялостно проектиране и 3D визуализации на тераси, открити пространства около басейни, покривни тераси, веранди, както и цялостно изпълнение на проекта. На своите клиенти, ние предлагаме декинг системи от wpc, слънцезащитни системи (перголи, тенти, платна), outdoor мебели, осветление, кашпи, декоративни стени, фасадни решения и аксесоари.

От 2017г. „Релацо България“ ЕООД има привилегията да бъде ексклузивен представител на слънцезащитните системи SOLIDAY за територията на България, чието многообразие от тенти, платна и слънцезащитни решения извикаха нуждата от създаване на отделен сайт http://sun4fun.eu/, който да дава повече информация за необятните възможности в изкуството да създаваме сянка.

В своята работа „Релацо България“ ЕООД се доверява на екип на добре обучени и перспективни тесни специалисти, които са причината за устойчивото развитие на фирмата.