ИЗКУСТВОТО ДА ПРАВИМ СЯНКА

Тентата беше слънцезащитна структура за създаване на сянка, там където липсва естествено засенчване от природата.

С развитието на технологиите в екстериора, изискванията към съвременнтата тента са доста по-високи. Тентата вече не е само средство за засенчване. Тя е неизменна част от дизайна на сградата и атрактивно допълнение към фасадата. Една модерна тента създава не само сянка, а защитава от вредните UV лъчи на слънцето. Тя е ветрилна, защото е проветрива и деликатно пропуска въздуха отдолу нагоре, за да елиминира парниковия ефект и да създава истинско усещане за прохлада. Новите тенти защитават, както от слънце, така и от дъжд. Вече можете да вечеряте под дъжда и да се чувстваете защитени от намокряне.

Разнообразието от тенти и сенници е доста голямо. Те могат да бъдат фиксирани за фасадата на сградата, но могат да бъдат и самоносещи тенти или т.нар. стоящи тенти и слънцезащитни структури. Имате избор между стастична тента или навиваща се такава.


Предимствата

    Нашите слънцезащитни структури са уникални и строго специфични. Като специалисти в проектирането и изпълнението на проекти за тераси и открити пространства, ние имаме индивидуален подход към всеки проект и към нуждите на всеки клиент, защото:
  • Всяка структура се произвежда за конкретния клиент по размер;
  • Броят на мачтите, височината им и отстоянието между тях е строго индивидуален и се съобразява с конктретния проект;
  • Цветът, формата, големината и вида на платното се произвеждат по желание на клиента
  • Платната са дишащи, осигуряват защита от слънце и от дъжд и притежават различна степен на UV защита
  • Липсата или наличието на моторизация на платната е ваш избор
  • Управлението на моторизираното платно е по избор на клиента- с ключ, дистанционно управлении или чрез smart- устройство
  • Клиентът избира измежду множество допълнителни екстри- регулиране на височината на платното при мачтата- ръчно или механизирано, добавяне на осветление към структурата, избор между 5 варианта на мачти, наличие или липса на датчици за слънце и вятър, и много други.
  • За повече информация посетете нашия сайт за слънцезащитни платна: http://www.sun4fun.eu/

За бърз контакт

От идеята до идеалната тераса

Успех! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, опитайте пак!

ЗА НАС

„Релацо България“ ЕООД е създадена през 2008г. в Бургас с основна и единствена дейност- доставка и монтаж на композитeн (wpc) декинг. За воята близо дванадесетгодишна история като основен партньор на немския концерн REHAU в продажбите на едро и дребно на едноименната система за тераси Relazzo, фирмата ни е реализирала над 450 проекта в цялата страна и чужбина, изразяващи се в полагането на над 18 000кв.м декинг Relazzo, до преустановяване производството на продукта през 2019г. Към настоящия момент дружеството има привилегията и отговорността да бъде ексклузивен представител и партньор на немската компания MÖLLER и тяхната wpc декинг система за тераси и открити пространства TERRAFINA®, ползващи се с безупречна репутация в Европа и Света.

През 2013г. „Релацо България“ ЕООД успешно разшири дейността си, фокусирайки се върху терасите и откритите пространства, разглеждайки ги като възможност за живот извън стените на дома, в тясна връзка със заобикалящата ни среда. Тази идея намира все повече поддръжници, за които фирмата изпълнява успешно цялостно проектиране и 3D визуализации на тераси, открити пространства около басейни, покривни тераси, веранди, както и цялостно изпълнение на проекта. На своите клиенти, ние предлагаме декинг системи от wpc, слънцезащитни системи (перголи, тенти, платна), outdoor мебели, осветление, кашпи, декоративни стени, фасадни решения и аксесоари.

От 2017г. „Релацо България“ ЕООД има привилегията да бъде ексклузивен представител на слънцезащитните системи SOLIDAY за територията на България, чието многообразие от тенти, платна и слънцезащитни решения извикаха нуждата от създаване на отделен сайт http://sun4fun.eu/, който да дава повече информация за необятните възможности в изкуството да създаваме сянка.

В своята работа „Релацо България“ ЕООД се доверява на екип на добре обучени и перспективни тесни специалисти, които са причината за устойчивото развитие на фирмата.