Касетъчна тента

Като част от дизайна на терасата, „Релацо България“ ЕООД предлага на клиентите си доставка и монтаж на класичаска касетъчна тента. Това е моторизирана тента, която се намира в алуминиева кутия (касета), която предпазва и защитава платното на тента и другите й елементи от вредните атмосферни влияния, през времето, когато тентата не се използва.

Внезапният вятър не проблем, когато тентата ви е оборудвана с мотор и датчик за вятър.

Управлението на тази сгъваема тента може да се извъшва с бутон или посредством дистанционно управление, защото тя е снабдена с мотор и няма нужда да я развивате и прибирате ръчно. Овен моторизация на сенника, ние предлагаме на клиентите си и датчик (сензор) за слънце и вятър, който прибира тентата в касетата, когато внезапен силен вятър застраши нейната стабилност.


SMART тента (умна тента)

Функционалността, красотата и лекотата на платната за сянка са основКогато сутрин слънцето изгрее и вие сте пропуснали да разпънете тентата си, датчикът ще направи това вместо вас, за да осигури сянка не терасата ви, а едновременно с това да гарантира по-ниски температури в затвореното помещение, върху чиито прозорци не попадат директно слънчеви лъчи. Това е една наистина умна тента.

Тента с датчик за вятър и слънце е едно много практично и сигурно решение за защита на терасата и дома от слънце. Препоръчително е за онези от вас, които често отсъстват от дома или не искат да натоварват ежедневието си с излишни ангажименти. Сензорът изпълнява тази функция вместо вас. Тук някои ще попитат „А какво ще се случи, ако заради силна буря токът спре и датчикът не успее да прибере тентата в касетата й?“ Разбира се, ние имаме решение и за този проблем. За да бъдете максимално спокойни и защитени, ще монтираме на вашата smart тента малко устройство, което съхранява електричество, достатъчно за да може датчикът за вятър в синхронизация с мотора, да осигурят безпроблемно прибиране на платното.

Класическата сгъваема тента има разбира се и своите недостатъци. Тя може да бъде монтирана на прави и равни фасади, без чупки и извивки. В стремежа си да бъдем изцяло в услуга на клиента, ние изграждаме конструкция, която да позволява монтирането на тента, на места, на които стандартният монтаж е невъзможен. Конструкцията за тента трябва да бъде съобразена с нейната тежест, големина и наклон.


Цвят и размер на тентата

Всеки сам избира цвета на своята тента. Това се отнася, както за платното, така и за касетата и другите алуминиеви елементи на тентата. Предлагаме на клиентите си избор на цвят по RAL за оптимална визия и елегантен дизайн на терасата. Друг надостатък на класическата касетъчна тента е в максималната дължина на проекцията напред (изнасянето на платното) на тентата и той в най-добрия случай е 350 см. Когато терасата ви е по-голяма и този размер е недостатъчен за вас, тогава решението е в слънцезащитните структури, които с удоволствие ще проектираме по размер и без ограничения: » тента за тераса » тента за двор » тента за басейн

За бърз контакт

От идеята до идеалната тераса

Успех! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, опитайте пак!

ЗА НАС

„Релацо България“ ЕООД е създадена през 2008г. в Бургас с основна и единствена дейност- доставка и монтаж на композитeн (wpc) декинг. За воята близо дванадесетгодишна история като основен партньор на немския концерн REHAU в продажбите на едро и дребно на едноименната система за тераси Relazzo, фирмата ни е реализирала над 450 проекта в цялата страна и чужбина, изразяващи се в полагането на над 18 000кв.м декинг Relazzo, до преустановяване производството на продукта през 2019г. Към настоящия момент дружеството има привилегията и отговорността да бъде ексклузивен представител и партньор на немската компания MÖLLER и тяхната wpc декинг система за тераси и открити пространства TERRAFINA®, ползващи се с безупречна репутация в Европа и Света.

През 2013г. „Релацо България“ ЕООД успешно разшири дейността си, фокусирайки се върху терасите и откритите пространства, разглеждайки ги като възможност за живот извън стените на дома, в тясна връзка със заобикалящата ни среда. Тази идея намира все повече поддръжници, за които фирмата изпълнява успешно цялостно проектиране и 3D визуализации на тераси, открити пространства около басейни, покривни тераси, веранди, както и цялостно изпълнение на проекта. На своите клиенти, ние предлагаме декинг системи от wpc, слънцезащитни системи (перголи, тенти, платна), outdoor мебели, осветление, кашпи, декоративни стени, фасадни решения и аксесоари.

От 2017г. „Релацо България“ ЕООД има привилегията да бъде ексклузивен представител на слънцезащитните системи SOLIDAY за територията на България, чието многообразие от тенти, платна и слънцезащитни решения извикаха нуждата от създаване на отделен сайт http://sun4fun.eu/, който да дава повече информация за необятните възможности в изкуството да създаваме сянка.

В своята работа „Релацо България“ ЕООД се доверява на екип на добре обучени и перспективни тесни специалисти, които са причината за устойчивото развитие на фирмата.