Защита от вятър за оптимален комфорт

Ветроупорни завеси или т.нар. ветрозащитни платна или ветрозащитни завеси са изключително практично решение за тераси, балкони, беседки или пристройки, които искате да защитите от вятър. На своите клиенти ние предлагаме ветрупорни платна с кристална видимост, с касета и водачи. Касетата предпазва платното, когато то не се използва, за да му осигури защита срещу потъмняване и надраскване. Водачите създават рамка на ветрозащитното платно, като осигуряват по-плътното му прилепване и облекчават неговото движенито.

Ветрозащитното платно с касета и водачи изпъва максимално платното и то изглежда като стъкло. Може да бъде моторизирано или ръчно управляемо. Моторизираното платно се управлява с ключ или дистанционно управление, което при нужда може да контролира и повече от едно моторизирано платно. Ръчно управляемите ветроупорни завеси се задвиждат с манивела, което не е най- удобното решение.


Множество възможности

Ветрозащитните платна са и чудесно решение за защита на терасата, балкона или верандата от прах и/или насекоми. Те са напълно прозрачни и позволяват да се насладите на обкръжаващата ви среда без да се съобразявате с атмосферните условия.Това е т.нар платно прозрачен кристал.

Ветроупорното платно може да бъде изработено, както от прозрачен кристален винил, така и от акрил. Избирайки ветроупорно платно от акрил, вие получавате защита от вятър и от слънце. Те също могат да бъдат моторизирани или ръчно управляеми, в зависимост от предпочитанията и бюджета ви.

За бърз контакт

От идеята до идеалната тераса

Успех! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, опитайте пак!

ЗА НАС

„Релацо България“ ЕООД е създадена през 2008г. в Бургас с основна и единствена дейност- доставка и монтаж на композитeн (wpc) декинг. За воята близо дванадесетгодишна история като основен партньор на немския концерн REHAU в продажбите на едро и дребно на едноименната система за тераси Relazzo, фирмата ни е реализирала над 450 проекта в цялата страна и чужбина, изразяващи се в полагането на над 18 000кв.м декинг Relazzo, до преустановяване производството на продукта през 2019г. Към настоящия момент дружеството има привилегията и отговорността да бъде ексклузивен представител и партньор на немската компания MÖLLER и тяхната wpc декинг система за тераси и открити пространства TERRAFINA®, ползващи се с безупречна репутация в Европа и Света.

През 2013г. „Релацо България“ ЕООД успешно разшири дейността си, фокусирайки се върху терасите и откритите пространства, разглеждайки ги като възможност за живот извън стените на дома, в тясна връзка със заобикалящата ни среда. Тази идея намира все повече поддръжници, за които фирмата изпълнява успешно цялостно проектиране и 3D визуализации на тераси, открити пространства около басейни, покривни тераси, веранди, както и цялостно изпълнение на проекта. На своите клиенти, ние предлагаме декинг системи от wpc, слънцезащитни системи (перголи, тенти, платна), outdoor мебели, осветление, кашпи, декоративни стени, фасадни решения и аксесоари.

От 2017г. „Релацо България“ ЕООД има привилегията да бъде ексклузивен представител на слънцезащитните системи SOLIDAY за територията на България, чието многообразие от тенти, платна и слънцезащитни решения извикаха нуждата от създаване на отделен сайт http://sun4fun.eu/, който да дава повече информация за необятните възможности в изкуството да създаваме сянка.

В своята работа „Релацо България“ ЕООД се доверява на екип на добре обучени и перспективни тесни специалисти, които са причината за устойчивото развитие на фирмата.